Rýpadla ROC pokračují v globálním měřítku

2023/12/22 16:38

Customer visits

Chladné počasí tohoto měsíce nemůže zastavit nadšení zahraničních uživatelů k nákupu rypadel Dapeng. Přijímali jsme navštěvující zákazníky ze zahraničí jeden po druhém a informovali jsme je, že od naplánování objednávky uplynulo 45 dní. Zákazníci nás informovali, že můžeme počkat. To, co oceňujeme, je kvalita, pověst, vysoké konfigurační standardy našich rypadel, stejně jako náš výrobní přístup k uspokojení naléhavých potřeb zákazníků, zohlednění jejich potřeb a zajištění kvality a množství. Proto jsme si objednali náš hlavní produkt, malý bagr 3T bagr .

Finished product loading

Bagry ROC se již 26 let specializují na výrobu malých bagrů. Jako zdrojová továrna rypadel, pokud si také ceníte kvality produktů rypadel a kompletního poprodejního servisu, zanechte prosím své požadavky a kontaktní informace a kontaktujte nás co nejdříve. Možná jsme váš dobrý dodavatel. WhatsApp:+86 186 6899 9901; E-mailem:sunny@dapengroc.com